Assuranceforeningen Skuld

Assuranceforeningen Skuld er et internasjonalt gjensidig selskap innen sjøforsikring, grunnlagt i Oslo i 1897. Foreningen spesialiserer seg på rederansvar og ulike sjøforsikringer. De har mer enn 280 ansatte fordelt på 10 kontorer rundt omkring i verden.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med:

Assuranceforeningen fokuserer på rederansvarsforsikring for skipseiere, en sjøforsikring som skal dekke forpliktelser overfor tredjepart, samt utgifter som oppstår i forbindelse med eie og drift av et skip. Skuld jobber også med offshore- og energisektoren, samt andre selskaper på havet.

I tillegg til hovedkontoret i Oslo har Skuld kontorer i Bergen, Bermuda, København, Hamburg, Hongkong, London, New York, Pireus, Singapore og Tokyo.

Skuld ble etablert i 1897 i Oslo som den første P&I-klubben (Protection & Indemnity) utenfor Storbritannia. Skuld er organisert som et gjensidig forsikringsselskap. Det vil si at forsikringstagerne stifter og eier selskapet sammen, og deler på dets eiendeler og risiko. Med andre ord er forsikringstagerne både eier og kunde samtidig.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med: