Om Forsikringssiden.no

Hos oss kan du innhente tilbud på forsikringer fra flere selskaper, kun ved å fylle ut ett enkelt skjema. Forsikringsselskapene gir deg uforpliktende tilbud, og du står fritt til å velge det alternativet som passer deg best.

Ved å bruke anbudstjenesten vår kan du spare både tid og penger. Vi hjelper deg med å innhente og sammenligne tilbud, slik at du unngår å betale mer enn du må. Det tar kun noen få minutter å fylle ut skjemaet vårt, og tjenesten er helt kostnadsfri og uforpliktende.

Slik fungerer tjenesten

Velg forsikringene du ønsker å motta tilbud på og oppgi kontaktinformasjonen din. Deretter sender vi opplysningene til opptil 3 forsikringsselskaper, som alle må konkurrere om å gi deg det beste tilbudet. Du blir kontaktet på e-post eller telefon, og kan sammenligne tilbudene før du bestemmer deg. Alle tilbudene er 100 % uforpliktende, som betyr at du ikke trenger å gå videre med noen av dem dersom du ikke er fornøyd.

For å få best nytte av tjenesten vår anbefaler vi at du velger minst tre forsikringer. Dette gir deg normalt den høyeste samlerabatten, slik at du oppnår den beste totalprisen hvert selskap kan tilby. Når det er sagt, er det ikke et krav at du må flytte alle forsikringene dine til ett og samme selskap for å kunne benytte deg av tjenesten vår.

For deg som forbruker er det helt gratis å bruke Forsikringssiden.no. Tjenesten vår finansieres av forsikringsselskapene. Leverandørene betaler en fast sum for å være med på tjenesten, uavhengig om den enkelte henvendelse resulterer i et salg eller ikke. På denne måten kan du være sikker på at selskapene gir deg sitt beste tilbud.

Personvern

Informasjonen du oppgir i skjemaet vårt brukes kun for å sende den til relevante forsikringsselskaper som kan lage et skreddersydd tilbud til deg. Vi bruker aldri dine opplysninger til noe annet enn å hjelpe deg med å innhente gode tilbud. Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg om du har spørsmål, tips til forbedring, ris eller ros.

Siden er driftet av Dolphin Internet AS (org.nr: 922 198 586).

Adresse:
Ladebekken 2
7041 Trondheim
Norge

Kontakt:
E-post: post@forsikringssiden.no
Telefon: 973 13 737