Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring er et forsikringsselskap som spesialiserer seg på forsikringer til dyr. Her får du forsikringer for hunder, katter, andre smådyr og hest.

Selskapet kan hjelpe dyreeiere med alt fra livsforsikring til veterinærforsikring, og vektlegger fleksible og brukervennlige løsninger.

På denne siden finner du kontaktinformasjon og grunnleggende informasjon om selskapet.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med:

Kontakt Agria: telefon, kundeservice og Min Side

Organisasjonsnummer: 987 268 069
Nettside:
https://www.agria.no
Telefon: 24 12 40 00
Adresse: Drammensveien 133, 0277 Oslo, Norge

Allerede kunde hos Agria? Du kan kontakte kundeservice via denne linken eller logge inn på Min Side via menyen øverst i høyre hjørnet på nettsiden deres.

Mer om Agria Dyreforsikring

Hos Agria kan du tegne ulike typer dyreforsikringer, enten du eier hund, katt, hest, reptiler eller fugler.

Agria er en del av svenske Försäkringsaktiebolaget Agria, som har avdelinger i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Frankrike og England. Her til lands har selskapet base i Oslo.

Agria er kjent for å donere en del av sine inntekter til veterinærmedisinsk forskning. Selskapet samarbeider også med ulike organisasjoner for dyr og arbeider aktivt for å fremme god dyrehelse og riktig dyrehold.

I selskapet jobber flere veterinærer som kan bistå med spørsmål om forsikring og skadeoppgjør, noe som gir kundene ekstra trygghet og ekspertise når de trenger det.

Er du nysgjerrig på hvilke alternativer det finnes hvis du skal forsikre kjæledyret ditt? Se vår oversikt over de beste forsikringsselskapene i Norge.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med: