DNB Forsikring

DNB Forsikring ble etablert i 2008 og tilbyr forsikringer til privatpersoner, samt gruppelivsforsikring og yrkesskadeforsikring for bedrifter.

OBS! I juni 2018 kunngjorde SpareBank 1 og DNB at de ville slå sammen sine forsikringsvirksomheter for å skape et av Norges største forsikringsselskaper. Denne fusjonen ble gjennomført 1. januar 2019, og Fremtind ble etablert. Inntil videre fortsetter DNB å selge forsikringene sine under DNB-merkevaren.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med:

Kontakt DNB: telefon, kundeservice og Min Side

Organisasjonsnummer: 984 851 006
Nettside:
https://www.dnb.no/forsikring
Telefon: 91 50 48 00
Adresse: Dronning Eufemias gate 30, 0191 Oslo, Norge

Er du allerede kunde? Du kan kontakte kundeservice her. For å logge inn på «Min Side» gjør du dette ved å logge inn i nettbanken din på vanlig måte.

Produkter og tjenester

Hos DNB Forsikring kan du tegne forsikringer til både både person, familie, eiendom og verdisaker, så vel som reiseforsikring. Her er noen av forsikringene tilgjengelig for privatkunder hos DNB:

  • Personforsikring: inkluderer livsforsikring, helseforsikring, ulykkesforsikring, uføreforsikring og barneforsikring.
  • Kjøretøyforsikring: dekker forsikring av bil, motorsykkel, båt og andre kjøretøy.
  • Innboforsikring: beskytter eiendeler inne i hjemmet.
  • Husforsikring: dekker skade på hus og bolig.
  • Reiseforsikring: dekker reiserelaterte hendelser og uhell.
  • Dyreforsikring: inkluderer forsikring for hunder og katter.

DNB tilbyr også skreddersydde forsikringer for bedrifter, inkludert lovpålagt yrkesskadeforsikring. Andre viktige næringsforsikringer inkluderer kjøretøy- og maskinforsikring, verdi- og bygningsforsikring, samt ansatt- og personalforsikring.

Mer om DNB Forsikring

Fremtind er et av Norges største forsikringsselskaper, og den største leverandøren av forsikring som selges i bank. Fremtind er eid av DNB, SpareBank 1 Gruppen og Eika Gruppen.

Forsikringene dine i DNB leveres av Fremtind Forsikring. Som kunde forholder du deg til DNB, enten du skal kjøpe, gjøre endringer eller trenger å komme i kontakt med en forsikringsrådgiver. Du har oversikt over forsikringene dine i nett- og mobilbanken. Hvis du derimot skal melde skade gjør du dette direkte gjennom Fremtind. Da er det Fremtind som tar seg av oppgjøret.

Er du interessert i å få en fullstendig oversikt over alle aktørene på forsikringsmarkedet? Vi har laget en omfattende guide som dekker alle forsikringsselskaper i Norge.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med: