If Forsikring

If Forsikring er et av Nordens ledende forsikringsselskaper, og tilbyr et bredt spekter av person- og skadeforsikringer til både privatpersoner og bedrifter.

Her finner du forsikringsselskapets kontaktinformasjon og grunnleggende informasjon om If. Vi har også skrevet litt om hvilke forsikringer du kan kjøpe.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med:

Kontakt If Forsikring: Telefon, kundeservice og Min Side

Organisasjonsnummer: 981 290 666
Nettside:
https://if.no/privat
Telefon: 21 49 24 00
Adresse: Drammensveien 264, 0283 Oslo, Norge

Allerede kunde hos If Forsikring? For eksisterende kunder kan du logge inn på Min Side eller kontakte kundeservice via denne linken.

Produkter og tjenester

Enten man ønsker forsikring av person, gjenstand eller eiendom, finnes det sannsynligvis en forsikring for deg hos If. Det tilbys også forsikringer til reisende. Her er noen av If sine forsikringer til privatpersoner:

  • Personforsikringer: Uføreforsikring, helseforsikring, ulykkesforsikring, barneforsikring og livsforsikring.
  • Boligforsikring: Forsikring for hus og bolig.
  • Innboforsikring: Dekning for innbo og løsøre.
  • Kjøretøyforsikringer: Forsikring for bil, båt, motorsykkel og andre kjøretøy.
  • Reiseforsikring: Tilbys gjennom Europeiske Reiseforsikring, som er eid av If.
  • Dyreforsikringer: Hundeforsikring, katteforsikring og forsikring for andre kjæledyr.

If tilbyr dessuten et bredt spekter av forsikringer for små og store bedrifter. Ved å oppgi organisasjonsnummeret ditt på nettsiden, kan bedrifter få skreddersydde forsikringstilbud. Du kan blant annet tegne personforsikringer for dine ansatte eller skadeforsikring for selskapets eiendeler.

Mer om If Forsikring

If Forsikring ble grunnlagt i 1999 og er nå et av de største forsikringsselskapene i Norden. Selskapet har rundt 3,7 millioner kunder og cirka 6 800 ansatte.

Hovedkontoret ligger i Sverige, men kundene er spredt over hele Skandinavia og Baltikum, og inkluderer både privatpersoner og bedrifter.

Er du usikker på om If Forsikring er det rette valget for deg, eller er du kunde i dag men vurderer å bytte til et annet selskap? Vi har laget en oversikt over alle forsikringsselskap som finnes i Norge.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med: