KLP Forsikring

KLP Forsikring (Kommunal Landspensjonskasse) tilbys til alle personer som jobber på arbeidsplasser med pensjonsordning i KLP, men også til dem som ikke er medlemmer. De som har pensjonsordning i selskapet vil imidlertid få rabatterte priser.

På denne siden finner du kontaktinformasjon, samt generell informasjon om selskapet og de forsikringsproduktene de tilbyr.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med:

Kontakt KLP Forsikring: telefon, kundeservice og Min Side

Organisasjonsnummer: 967 696 676
Adresse:
Dronning Eufemias gate 10, 0191 Oslo, Norge
Telefon: 55 54 85 00
Nettside:
https://www.klp.no/forsikring

Allerede kunde? Du kan logge inn på «Min Side» via denne linken. Har du spørsmål eller trenger hjelp kan du kontakte KLP sin kundeservice.

Mer om KLP

KLP eller Kommunal Landpensjonskasse er et forsikringsselskap som ble grunnlagt i 1949. Hovedkontoret er lokalisert i Oslo.

Selskapet yter både forsikrings- og finanstjenester til virksomheter og offentlig sektor, så vel som deres ansatte. En rekke kommuner og fylkeskommuner har tjenestepensjonsordningen sin gjennom KLP.

Som privatperson kan du tegne forsikringer innen kjøretøy, person, bolig, fritid og kjæledyr. For bedriftskunder er utvalget blant forsikringsprodukter også stort, og KLP tilbyr skreddersydde pakker tilpasset den enkelte bedrift.

Er du på jakt etter forsikringer, men er usikker på hvilken leverandør du skal velge? Vi har laget en stor guide med oversikt over de beste forsikringsselskapene i Norge.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med: