WaterCircles Forsikring

WaterCircles Forsikring er et forsikringsselskap med en utradisjonell metode for kunderekruttering. Selskapet håndplukker sine kunder basert på deres skadehistorikk, og foretrekker kunder som har vært skadefrie i minst tre år. Denne selektive tilnærmingen gir WaterCircles muligheten til å tilby bedre kundevilkår og lavere priser, ettersom ansvarlige kunder som unngår skader generelt sett utgjør en lavere risiko.

På denne siden finner du kontaktopplysninger, samt generell informasjon om selskapet og hvilke forsikringsprodukter de tilbyr.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med:

Kontakt WaterCircles: telefon, kundeservice og Min Side

Organisasjonsnummer: 995 544 830
Nettside:
https://www.watercircles.no
Telefon: 67 20 60 50
Adresse: Strandveien 50, 1366 Lysaker, Norge

Allerede kunde hos WaterCircles? For eksisterende kunder kan du logge inn på Min Side via denne linken. Ønsker du å endre eller si opp din forsikring, kan du kontakte kundeservice for hjelp.

Produkter og tjenester

WaterCircles tilbyr et bredt spekter av forsikringer som dekker ulike behov for både privatpersoner og bedrifter. Hver kunde får tildelt en personlig rådgiver som hjelper med å finne og sette sammen de riktige forsikringspakkene. Du kan tegne forsikringer innen følgende kategorier:

  • Motor
  • Bygg og eiendeler
  • Personforsikring
  • Husdyr
  • Båt
  • Reise
  • Rettshjelp

I tillegg tilbyr WaterCircles ulike forsikringer for små og mellomstore bedrifter. Disse tilpasses den enkelte bedrifts behov.

Mer om WaterCircles Forsikring

WaterCircles ble etablert i 2015 og opererer i både Norge og Sverige. Produktene selges under merkevarene WaterCircles Forsikring og Winterbergh Forsikring. Selskapet har over 100 ansatte, og hovedkontoret i Norge ligger på Lysaker.

Noe annet som er unikt med WaterCircles er at du som kunde kan invitere ansvarlige venner til å bli medlem. Verving premieres med egne vennebonuser. Det stilles for øvrig krav til at alle kundens forsikringer samles hos WaterCircles for å kunne bli kunde.

Er du usikker på om WaterCircles er det rette valget for deg og lurer på hvilke alternativer som finnes? Se gjerne vår oversikt over beste forsikringsselskap i Norge.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med: