Enter Forsikring

Enter Forsikring er et forsikringsselskap som spesialiserer seg på bilforsikring. Selskapet har etablert et tett samarbeid med bilbransjen. Dette gjør at du hos flere bilforhandlere i Norge kan få tilbud om Enter Forsikring ved kjøp av bil.

På denne siden finner du kontaktinformasjon og grunnleggende informasjon om selskapet.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med:

Kontakt Enter: Telefon, kundeservice og Min Side

Organisasjonsnummer: 989 563 521
Nettside:
https://www.enter-forsikring.no
Telefon: 915 07070
Adresse: Postboks 7070, 5020 Bergen, Norge

Er du allerede kunde? Du kan kontakte kundeservice her eller logge inn på Min Side

Produkter og tjenester

Bilforsikring er det eneste forsikringsproduktet som tilbys gjennom Enter Forsikring. Øvrige forsikringer finnes i Tryg, som er moderselskapet.

En av fordelene ved å velge Enter er at du kan få rabatt på bilforsikringen basert på antall forsikringer du har hos Tryg. Jo flere forsikringer du har hos Tryg, desto større blir prisavslaget på bilforsikringen din hos Enter.

Mer om Enter Forsikring

Enter Forsikring samarbeider med en rekke bilforhandlere i Norge, inkludert Bertel O. Steen, Bilbutikk 1 AS, Centrum Bil AS og Frydenbø Bilsenter AS. Kjøper du bil fra en av disse forhandlerne får du sannsynligvis et godt tilbud på bilforsikring gjennom Enter i samme slengen.

Enter Forsikrings tilbyr døgnåpen kundeservice, som sørger for at du kan få øyeblikkelig hjelp ved behov. Selskapet er opptatt av å tilby rask og effektiv hjelp til kundene sine hvis et skadeuhell skulle inntreffe.

Er du nysgjerrige på andre selskaper som tilbyr bilforsikring har vi laget en stor oversikt over alle forsikringsselskapene i Norge på denne siden.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med: