Tryg Forsikring

Tryg Forsikring, tidligere kjent som TrygVesta, er et av de største forsikringsselskapene i Norden. Selskapet tilbyr et bredt spekter av skade- og livsforsikringer til både privatpersoner og bedrifter. Med tjenester i Norge, Sverige og Danmark, er Tryg nest størst på skadeforsikring i regionen. Selskapet har røtter helt tilbake til 1700-tallet.

På denne siden finner du kontaktopplysninger og grunnleggende informasjon om selskapet. Vi har også skrevet litt om hvilke forsikringsprodukter de tilbyr.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med:

Kontakt Tryg: telefon, kundeservice og Min Side

Organisasjonsnummer: 989 563 521
Nettside: Tryg.no
Telefon: 915 04 040
Adresse: Folke Bernadottesvei 50, 5147 Fyllingsdalen, Norge

Er du allerede kunde hos Tryg Forsikring? Eksisterende kunder kan logge inn på Min Side via denne lenken. Du kan kontakte kundeservice her.

Produkter og tjenester

Tryg tilbyr en rekke forsikringsprodukter som dekker ulike behov:

  • Personforsikringer: Livsforsikring, helseforsikring, barneforsikring, uføreforsikring og ulykkesforsikring.
  • Kjøretøyforsikringer: Bilforsikring, motorsykkelforsikring, båtforsikring, bobilforsikring og veterankjøretøyforsikring.
  • Boligforsikring: Forsikringer for hus, hytte og innbo.
  • Dyreforsikringer: Forsikring for hund, katt og hest.
  • Reiseforsikring: Dekker ulike typer reiser.

For bedrifter tilbyr Tryg blant annet behandlingsforsikring, firmabilforsikring, ansvarsforsikring og forsikring for nystartede bedrifter. De har også spesialforsikringer som havneforsikring for båtforeninger.

Mer om Tryg Forsikring

Tryg Forsikring ble opprinnelig etablert i 1728 og har hovedkontor i Bergen. I 2010 byttet selskapet navn fra TrygVesta til Tryg. Selskapet har over 3 000 ansatte, hvorav cirka 1 000 jobber i Norge.

Gjennom årene har Tryg overtatt flere kundeporteføljer, inkludert fra Komplett Forsikring, OBOS Forsikring og Troll Forsikring. I tillegg har de en satsing om å selge bilforsikring gjennom bilforhandlere under merkevaren Enter Forsikring.

Merk at selskapet har flere samarbeidsavtaler med ulike banker og fagforeninger. Som medlem av NITO, Utdanningsforbundet eller OBOS får du for eksempel ekstra gunstige priser og tilbud. De har også et tilbud kalt Norske Sjø, hvor medlemmer av Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) får prisavslag på båtforsikring.

For en fullstendig oversikt over alle forsikringsselskaper i Norge, kan du besøke denne siden.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med: