Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring er et av Nordens ledende forsikringsselskaper med en historie som strekker seg over 200 år. Selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester innen pensjon, sparing og forsikring for både privatpersoner og organisasjoner.

På denne siden finner du kontaktopplysninger, samt generell informasjon om selskapet og hvilke forsikringsprodukter de tilbyr.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med:

Kontakt Gjensidige: telefon, kundeservice og Min Side

Organisasjonsnummer: 981 290 666
Nettside:
https://gjensidige.no/forsikring
Telefon: 915 03 100
Adresse: Schweigaards gate 21, 0191 Oslo, Norge

Allerede kunde hos Gjensidige Forsikring? For eksisterende kunder kan du logge inn på Min Side ved å klikke øverst til høyre på Gjensidige.no. Ønsker du å endre eller si opp din forsikring, kan du kontakte kundeservice for hjelp.

Produkter og tjenester

Gjensidige tilbyr en rekke forsikringsprodukter som dekker ulike behov for både privatpersoner og organisasjoner. De viktigste forsikringsproduktene inkluderer:

  • Personforsikringer: Livsforsikring, helseforsikring, barneforsikring, uføreforsikring og ulykkesforsikring.
  • Kjøretøyforsikringer: Dekker bil, motorsykkel, båt, bobil og veterankjøretøy.
  • Boligforsikring: Tilbyr dekning for både hus og innbo.
  • Dyreforsikringer: Omfatter forsikring for hund, katt og hest.
  • Reiseforsikring: Dekker ulike typer reiser, både innenlands og utenlands.

For organisasjoner tilbyr Gjensidige spesialiserte forsikringer som:

  • Landbruksforsikring
  • Bedriftsforsikring
  • Forsikringer for borettslag og sameier
  • Forsikringer for klubber og lag

For mer detaljert informasjon om forsikringene, kan du besøke nettsiden dems.

Mer om Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA ble etablert i 1923 og har sitt hovedkvarter i Oslo. Selskapet opererer i flere nordiske land samt i enkelte baltiske områder. Gjennom oppkjøpet av Tennant Forsikring i 2007 utvidet Gjensidige sin kundebase ytterligere. Gjensidige har for øvrig også kjøpt opp Gouda Reiseforsikring.

Gjensidige er kjent for å dele overskuddet med sine kunder gjennom Gjensidigestiftelsen, som støtter prosjekter som bidrar til et tryggere samfunn. De har også samarbeidsavtaler som gir medlemmer av ulike organisasjoner, som NAF, Tekna og Norges Bondelag, ekstra gode priser på forsikringer.

Gjensidige har en samarbeidstavtale med Nordea, som gir Nordea-kunder rabatter på skadeforsikringer tegnet gjennom Gjensidige. Dette samarbeidet gir kundene fordeler innen både bank og forsikring.

Skulle du være interessert i å vite om alle de forskjellige aktørene på forsikringsmarkedet, har vi laget en stor oversikt over alle forsikringsselskaper i Norge.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med: