Nordea Forsikring

Nordea er den største banken i Norden, og den nest største banken i Norge. Nordea tilbyr ikke bare banktjenester, som de kanskje er mest kjent for, men også ulike typer livsforsikringer og skadeforsikringer.

Her finner du kontaktopplysninger, samt generell informasjon om selskapet og hvilke forsikringsprodukter de tilbyr.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med:

Kontakt Nordea: telefon, kundeservice og Min Side

Organisasjonsnummer: 920 058 817
Nettside:
Nordea.no
Telefon: 23 20 60 01
Adresse: Essendrops gate 7, 0107 Oslo, Norge

Allerede kunde hos Nordea? For eksisterende kunder kan du logge inn på Min Side ved å klikke øverst til høyre i menyen på nettsiden deres. Ønsker du å endre eller si opp din forsikring, kan du kontakte kundeservice for hjelp.

Mer om Nordea Forsikring

Nordea tilbyr både pensjonskonto, sparing, lån og forsikringer. Blant forsikringer finner du de fleste typene innen livsforsikring og skadeforsikring. Enten du skal forsikre deg og din familie, kjæledyr, kjøretøy, reise eller bolig, finnes det ulike løsninger å velge mellom.

Nordea er en av de største bankene i Europa med tilstedeværelse i 20 land. Bankens historie strekker seg tilbake til 1820 da Sparekassen for Kjøbenhavn og Omegn ble opprettet.

Nordea kjøpte Gjensidige Bank i 2018. Samtidig ble det inngått samarbeidavtale med Gjensidige Forsikring om distribusjon av forsikringsprodukter i Norge. I praksis betyr dette at du kjøper Nordea sine skadeforsikringer hos Gjensidige. Dessuten vil Nordea-kunder kunne motta gunstige rabatter på skadeforsikringer som tegnes hos samarbeidspartneren.

Vurderer du å bytte til eller fra Nordea, men er usikker på hvilket selskap som er det beste valget for deg? Her har vi laget en oversikt over alle forsikringsselskapene i Norge.

Sammenlign tilbud på forsikringer
I samarbeid med: